Муніципальна варта у Рівному отримала право штрафувати водіїв-порушників

Цим займатимуться інспектори з паркування

У Рівному офіційно з’явилися інспектори з паркування.

Муніципальна варта не надто виправдовує надії рівнян і не має суттєвого впливу на ситуацію в місті. Ринок як перебував, так і залишається в облозі людей, які торгують на тротуарах і навіть на дорогах. А вулиці – досі заставлені припаркованими авто.

Очевидно, це вже помітила й міська влада, бо вирішила наділити інспекторів новими повноваженнями.

Напередодні виконком дозволив муніципальній варті штрафувати водіїв за порушення правил зупинки і стоянки. Також вони матимуть право тимчасово затримувати транспортні засоби.

Усі ці випадки регулюються Кодексом України про адмінправопорушення.

Якщо говорити конкретніше, то:

у випадках, визначених законодавством, планується уповноважити інспекторів Муніципальної варти розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1, 3 і 7 ст. 122 КУпАП (y частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту, зафіксовані у режимі фотозйомки (відеозапису), ч. 1, 2 та 8 ст. 152-1 КУпАП, а також накладати адміністративні стягнення, здійснювати тимчасове  затримання транспортних засобів у випадках, передбачених  КУпАП, визначеному постановою Кабміну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень