Через порушення техніки пожежної безпеки пропонують закрити 5 ліцеїв Рівного

Тимчасово

Більшість закладів освіти Рівного мають порушення техніки пожежної безпеки. З 78 установ у 69 виявили недоліки. Там немає автоматичної системи протипожежного захисту, необроблені вогнезахисним розчином дерев’яні конструкції, встановлені решітки на вікнах тощо.

Через порушення, які керівники закладів тривалий час не усувають, міське управління ДСНС планує звернутися до суду та взагалі пропонує закрити 5 ліцеїв, 1 дитсадок та ПДМ, повідомив на засіданні виконкому представник галузі.

 

Йдеться про ліцеї  №4, 12, 15, 20, «Гармонія», ЗДО №57 та ПДМ.

Заступниця міського голови Марина Кузьмічова зауважила, що фахівці ДСНС не врахували проведені роботи у 2022 році, а оприлюднили торішню доповідь. Тож найближчим часом інформацію щодо стану пожежної безпеки оновлять і це питання розглянуть на виконкомі наступного разу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень