У школах Рівного проводять благодійні ярмарки: Відомо, на що збирають гроші (ФОТО)

Хоча остаточної мети ще немає

Аби зібрати кошти на допомогу ЗСУ, у школах Рівного влаштовують благодійні ярмарки. Їх ініціювало управління освіти. До Рівнеради надходять звернення від військових щодо необхідності закупівлі дронів, тепловізорів, спальників та інших речей, повідомила заступниця міського голови Марина Кузмічова.

Тож гроші на закупівлю найнеобхіднішого вирішили зібрати на благодійних ярмарках, де продають домашню випічку та дитячі поробки. Також батьки за власним бажанням здають гроші.

 

Щойно благодійні заходи проведуть у всіх 35-ти школах міста, підрахують зібрані кошти і тоді прийматимуть рішення, на що ж їх витратити, зауважила Марина Кузмічова.

 

Днями проведуть ярмарки в «Українському» та у 15-му ліцеях. 

Вона пообіцяла надати Радіо Трек копії звернень військових про потреби на фронт.

Станом на 22 вересня жодних фото надіслано не було.

Зауважимо, ймовірно, таким чином вдасться зібрати мільйони, адже лише на ярмарку у «Колегіумі» благодійники пожертвували понад 120 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив директор ліцею Петро Куделя. Він повідомив, що за зібрані кошти планують придбати дрон для 93 бригади «Холодний Яр».

ОНОВЛЕНО

Лійцей «Колегіум» придбав дрон для ЗСУ! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень