Молоді Рівненщини запропонували альтернативу вуличному та віртуальному дозвіллю (ФОТО)

Їх хочуть навчити бути лідерами

Учора у Рівненській облдержадміністрації обговорили питання реалізації молодіжної політики.

Загалом свою роботу презентували сім організацій, які стали переможцями регіонального конкурсу проектів і отримали 150 тисяч гривень з обласного бюджету на умовах співфінансування.

Так, представниця ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Оксана Салівончик розповіла про проект «Соціальне мистецтво як інструмент протидії насильству», який реалізується  на базі театрального гуртка у Клеванській ОТГ:

Ініціатива полягає у тому, щоб через різні види мистецтва – театр, фотографію – нагадати підліткам про найважливіші людські цінності, які мають бути у їхньому середовищі – любов, довіра, добро, свобода та інші.

Важливою рисою сучасних підлітків повинна бути й така якість як лідерство, переконана представниця ГО «Агенція місцевого розвитку «Дубенщини» Світлана Роїк:

Особливо це стосується сільської молоді, рівень активності якої зараз дуже низький. Ми провели тренінги на тему лідерства, командотворення, менеджменту та стилів керівництва. Також учасники проекту здобували навички з реалізації власних мікрогрантів. Таким чином ініціатива «Школа активної молоді» по суті навчила молодь бути успішною та активною.

Серед інших проектів, які нині реалізуються - молодіжні таборування задля популяризації здорового способу життя, формування бережливого ставлення до навколишнього середовища, а також національно-патріотичні вишколи.

Заступник голови ОДА Олександр Корнійчук зазначив, що такі ініціативи ГО є важливими, адже спрямовані на виховання толерантної, патріотичної та активної молоді.

До слова, з 1 жовтня на Рівненщині оголосять конкурс проектів на 2019 рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень