Мокрі і зачоси: Які брови зараз на піку популярності (ФОТО)

Вони підходять під будь-який тип обличчя

Професійні візажисти розповіли, яка форма брів на піку популярності влітку 2023 року. Брови-ниточки пішли у далеке минуле і вже не варто носити занадто широкі.

На які форми варто звернути увагу – читайте в матеріалі.

Брови середньої ширини

Брови середньої ширини ідеально підходять під будь-який тип обличчя, тому вони вважаються універсальними. Також така форма підійде тим дівчатам, які не хочуть робити перманентний макіяж. Все просто: укладаєте красиво брови і злегка коригуєте їх олівцем в тон вашого волосся.

Брови з зачосом

Цей варіант підходить дівчатам з густими бровами. Волосинки біля перенісся варто підняти за допомогою спеціальних засобів для укладання (гелем або милом для брів), а решту волосків укласти в ту форму, яка вам найбільше подобається.

«Мокрі» брови

Пам'ятаєте, раніше в тренді був макіяж з ефектом мокрих очей, а потім - зачіска з таким же ефектом? Цей б'юті-тренд поширився і на брови. Візажисти рекомендують придбати фіксуючий прозорий гель, який зволожить ваші брови і укладе їх в правильному напрямку.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень