Модний манікюр на літо 2021: яскраві ідеї (ФОТО)

Літній манікюр зробить ваші нігті більш яскравими та виразними

Наближається довгоочікуване літо - час тепла, фруктів і яскравих фарб. Веселий настрій відбивається в модних трендах і в жіночому манікюрі.

Наймоднішими кольорами цього сезону будуть блакитний, фуксія, блідо-рожевий, сріблястий, бежевий. А ось червоний, чорний і коричневий манікюр вже вважаються застарілими.

2021 рік встановив чимало тенденцій та ідей на будь-який смак.

Геометричні візерунки

Серед геометричних візерунків в цьому сезоні будуть модними косі лінії, хвилі й кола. Щоб не перевантажувати дизайн, візерунки зазвичай наносять лише на один-два нігтя. Решту нігтів можна пофарбувати в різні кольори або нанести прозорий лак.

Манікюр омбре

Це градієнтний дизайн, який має гарний вигляд на нігтях будь-якої довжини. Для візерунка можна вибрати як два різних кольори, так і відтінки одного.

У цьому сезоні модним вважається омбре лілового, блакитного, лавандового, жовтого, яскраво-рожевого, малинового кольорів.

Фруктовий дизайн

Фрукти, ягоди й квіти мають чудовий вигляд на літніх однотонних нігтях. Наносити візерунок рекомендується лише на один або два нігті, інакше манікюр буде виглядати занадто строкато.

Різноколірний манікюр

Різнобарвний літній манікюр виглядає одночасно просто й ефектно. Кольори в цьому дизайні повинні гармонійно поєднуватися між собою.

Рослинні мотиви

Акуратні зелені листочки різних форм стануть відмінним доповненням до однотонного манікюру. Доповнити рослинний дизайн можна смугами й геометричними візерунками.

Кольоровий френч

Бежевий французький манікюр - це завжди актуальна класика. Його часто вибирають офісні працівниці і любительки суворого стилю.

Додати літні нотки в класичний дизайн можна за допомогою кольорового лаку. Для цього край нігтя замість білої смуги прикрашають кольоровим лаком, блискітками або аплікацією.

Желейний манікюр

Jellynails - один з хітів минулого року, який знову став модним в цьому сезоні. Цей манікюр підходить тільки для довгих нігтів. На край нігтя приклеюється спеціальна накладка, яка робить нігті прозорими. Обов'язковим атрибутом желейного манікюру є яскравий і соковитий колір лаку

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень