Відновити можна навіть дуже «вбиті» нігті. Новий тренд – японський манікюр

Ідеальний варіант після зими й для тривалих подорожей

Якщо нігті стали ламкими, а пластина витончилася, то тут є два варіанти: або змиритися з цим й жити далі, або спробувати японський манікюр.

Це комплексна процедура, необрізний манікюр, що дозволяє мати здорову й на диво міцну пластину, а також зволожену шкіру рук. Сьогодні спосіб стимулювання процесів регенерації та відновлення клітин тканини є одним з найпопулярніших у світі.

По-перше, японський манікюр передбачає використання виключно натуральних, природних матеріалів в роботі. При такому манікюрі використовують спеціальні комплекси, мінеральні пудри й сироватки на основі бджолиного воску, пилочки, виготовлені з телячої шкіри. Ніяких ножиць чи фрез японський манікюр не передбачає.

Фахівці зазначають, що без певного досвіду й майстерності зробити японський манікюр вдома навряд чи вдасться.

Головна мета процедури — відновити й оздоровити нігті без штучного зміцнення або покриття, але за допомогою ефективних натуральних компонентів і досконалої техніки фахівця. Це найкращий вибір, якщо треба відновити нігті — наприклад, після закінчення зими.

Його обирають для тривалих подорожей, оскільки ідеальний глянець після процедури тримається дуже довго. Плюс не потрібно перейматися через те, що покриття пошкодиться або відколюватиметься: нігті матимуть естетичний вигляд, уточнюють Vogue Україна.

  • Майстер розм’якшує невеликий простір за кутикулою, і за потреби шліфує пилками.
  • Надає форму за допомогою пилочки, прибирає все зайве кератолітичними засобами / ремуверами.
  • Потому на кожен ніготь наносить спеціальну пасту що насичує нігтьову пластину біоактивними мікроелементами, які стимулюють ріст здорових і міцних нігтів. За допомогою спеціального бафа із замші пасту втирають у нігті.
  • На завершальному етапі японського манікюру ніготь полірують та втирають пудру на основі бджолиного воску. Нігтики стають щільні й глянсові.

Як й будь-якою процедурою, зловживати японським манікюром не варто, адже нігтьова пластина стоншується від постійного шліфування. Такий манікюр не радять проводити після зняття гель-лаку. Між процедурами треба зробити перерву.

До слова, коштує така процедура у салоні значно дорожче звичайного манікюру. Нині у продажу можна знайти набори для японського манікюру, проте й вони недешеві, адже до його складу входять тільки натуральні компоненти, які й обумовлюють ціну. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень