Модна, але непотрібна: назвали кухонну техніку, яку краще не купувати

Це марна трата грошей

Розвиток сучасних технологій сприяє появі на ринку нової побутової техніки. Однак часто окрім маркетингу там немає нічого. Люди роблять імпульсивні покупки, які потім стоять вдома без діла.

До цієї категорії належить непотрібна побутова техніка, яка коштує відносно недорого. Але бувають і такі прилади, які коштують геть недешево.

Без якої побутової техніки можна обійтися?

Вважається, що однією з найбільш непотрібних видів побутової техніки є кавоварка, мультиварка і хлібопічка.

Кавоварку можна замінити звичайною туркою — набагато кориснішим буде придбання кавомолки, оскільки свіжі зерна роблять смак кави більш насиченим. Якщо ж ви хочете напій з кавоварки, то доведеться викласти не малу суму грошей, бо у дешевій техніці ви не отримаєте такого ж насиченого смаку кави, як у кав’ярні.

Мультиварка здебільшого стоїть без діла, оскільки господині звикли використовувати звичайні каструлі.

Що стосується хлібопічки, то цей вид побутової техніки якраз таки підходить до категорії імпульсивних покупок, оскільки власник просто один раз випікає булку, а потім продовжує купувати хліб у магазинах.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень