«Едик – красава! Будь, як Едик!», - рівняни чоловіку, який підстрелив п'яничок, що мочилися під магазином

Цей випадок викликав бурхливе обговорення

Про цю історію ми розповідали у публікації Чоловіків, які мочилися під магазином у Рівному, підстрелив його власник. А сьогодні подробиці інциденту розповів власник магазину Едуард Патіс. 

Рівняни у Фейсбуку по-різному реагували на його вчинок: одні - захопленням, інші - осудом. Ми зібрали деякі коментарі: 

Оля Смолевська Правильно зробив! Бридко на це дивитись як понапиваються і поводяться, як тварини. А ще на собак чи котів скаржаться ...

Віктор Семеренко Якби бойова зброя, та відповідне місце, то від таких звільнити простір ну геть не гріх.

Валентин Дупак Кримінальна відповідальність разом з відшкодуванням фізичної і моральної шкоди, ще й дозвіл на зброю заберуть.

Невежин Красава.

Alex Seromolot 5 балів!

Олександр Курносіков То якщо на ногах не могли стояти, то навіщо було стріляти? Зі зброєю крила повиростали? Дай підс..чники обом і не хай ідуть з Богом.

Янина Серова зато теперь вся эта пьяная с..нь будет знать, что может не только по морде, но и пулю схлопотать. Уроды.

Олександр Курносіков Янина Серова їх вже не перевиховаєш.

Maxim Kardash Так в нього там в подвалі (наливайка). Та й вони там бухають і таке витворяють. Там взагалі якийсь притон хроніків. А проти двох п'яних в жоп. з пістолетом - да, це сильно.

Vladimir Osadchiy Эдик - красава! Будь, как Эдик!

Геннадий Муляр А власник магазину журналіст?чи може він в складі якоїсь «дружини»чи громад.формування?))) нє,те,що сцикунів підстрелив -молодчага!

Андрій Миколайович Захарук Ідіот міг і запропонувати свій гастроном чи кафе щоб справити нужду а не зразу розбіркі, з пяними треба з початку вічливо а не штовхати а потім стріляти бог зна в яку частину тіла а якби в голову попав і що, людині потім лікуйся півжиття бо захотів по маленькому в туалет.

Wadym Melnyk Я б на місті Авакова дав би Едіку наградний пістолет. Щоб всі знали і не сц.ли де попало.

Artem Pohrebniak Я-то от був на стороні власника. А зараз-то і не знаю. Штовхати то навіщо було? Правильно, бо у мене є пістоль, я крутий. Нужда нуждою, але силу першим застосував наш хазяїн.

Sergey Teologov А як ще вчити?

Таня Дробот Видно, що нормальний адекватний чоловік.. Правильно зробив.

Василь Запорожець а де в Рівному можна справити нужду?

Kazimir Khitry Мені , корінному рівнянину, завжди було цікаво, чи прийде комусь в голову така ідея : прогулятися центральними вулицями міста, скажімо, Соборною, Київською, Проспектом Миру, Ст. Бандери, Чорновола, Петлюри, Дубенською та ще хоча б кількома, на вибір ? ! І при цьому , "погулявши" кілька годин, знайти ( без допомоги "гіда" ) і порахувати, скільки вам вдалося знайти громадських Т У А Л Е Т І В !? І ви переконаєтесящо ми вже в "Європі" ! І бомжі тут не винні!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень