Міськраді Рівного придбають нову «брендову штуку»

За бюджетних 200 тисяч гривень

У Рівному до 2019 року мають привести діяльність виконавчих органів міської ради до європейських стандартів якості. Цьогоріч навіть створили відповідно посаду – уповноважений з питань системи управління якістю. Її займатиме заступник міського голови Віталій Герман.

Розповідає Віталій Герман:

Так, мені доручили такий напрямок роботи - привести діяльність виконавчих органів рівненської міської ради до стандартів якості. Це сертифікація певних видів робіт і послуг. Якщо ми успішно реалізуємо цей проект – отримаємо сертифікат. Це означатиме, що виконавчі органи міськради працюють відповідно до європейського стандарту якості. Тобто усі дії міськради та вчинки - зрозумілі та законні. Це стосується і різної продукції, яку виготовляють і продають у місті.

На сертифікацію виділено близько 200 тисяч гривень із міського бюджету, відповідно до програми соціально-економічного розвитку Рівного. За ці гроші, як пояснив Герман, будуть проводити навчання працівників апарату міської ради та «інші процедури».

Герман переконує, що це «брендова штука», після впровадження якої муніципалітет будь-якого європейського міста захоче співпрацювати із Рівненською міською радою. 

Програму реалізовуватиме управління стратегічного розвитку та інвестицій міської ради Рівного. Очільник управління Роман Ширко розповів про консультанта, якого найняло місто. Але не уточнив, скільки коштуватимуть його послуги.

У Рівне приїде консультант з Європейського інституту управління, головний офіс якого розташований у Вінниці. Цю програму почали реалізовувати ще торік. На два роки виділили з бюджету міста приблизно 200 тисяч гривень.

Кілька міських рад України вже пройшли цю сертифіцікацію. Наприклад, Вінницька та Івано-Франківська міські ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень