«Міс Україна» відмовилася спілкуватися українською

Через це потрапила у скандал

Маргарита Паша, переможниця конкурсу краси «Міс Україна 2019» потрапила у скандал через відмову давати інтерв’ю українською мовою. Кілька днів тому телеведуча Катерина Осадча у своїх сторіс в Instagram повідомила, що через відмову Маргарити спілкуватись з нею українською, інтерв’ю їхнє у програмі «Світське життя» в ефір не вийде.

У відповідь 24-річна Паша опублікувала у своєму Instagram чималий «філософський» допис, наприкінці якого зазначила, що хоче викладати свої думки російською. А якщо комусь це не подобається, той нехай від неї відписується:

Я имею право излагать свои мысли на каком я хочу языке (или закон Украины не разрешает мне думать на русском языке !?)если кого-то не устраивает -отписываемся !!! – заявила представниця України на конкурсі «Міс світу 2019», що відбудеться у грудні.

До речі, на офіційній сторінці конкурсу «Міс Україна», яка ведеться російською мовою, на розповідь організаторів, з чого складається підготування моделей до других етапів конкурсу, ведуча Катерина Осадча в коментарях зазначила, що варто було б почати з вивчення української мови. На цей момент її коментар набрав понад 240 лайків.

Цікаво, що сьогодні надвечір в Instagram Маргарити Паші з’явився пост українською мовою, в якому дівчина повідомляє:

Я в рівній мірі добре володію обома мовами і в інтернеті ви можете знайти безліч відео-сюжетів, де я даю інтерв'ю як російською, так і українською мовами. Для мене це не має принципового значення і радикальної позиції на цю тему у мене ніколи не було. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень