Victoria’s Secret втратили одного «янгола»

Джіджі Хадід вигнали з шоу через скандал

Джіджі Хадід є однією з найпопулярніших і найбільш затребуваних моделей сучасності, однак і її поведінка може бути далекою від ідеальної. Дівчину не пустили представляти Victoria's Secret в Китаї через відео, яке модель розмістила в соцмережі ще дев'ять місяців тому.

Про це Джіджі повідомила своїм шанувальникам:

«Я просто в шоці від того, що не зможу бути на шоу в Китаї цього року. Люблю свою сім'ю Victoria's Secret і буду підтримувати дівчаток всім серцем. Хочу скоріше подивитися це барвисте шоу, знаю, що саме таким воно і буде. Чекаю з нетерпінням наступного року!».

І хоча Хадід не повідомила, чому її «попросили» з такого важливого показу, західні ЗМІ впевнені, що вся справа в образливому для буддистів відео, яке дівчина розмістила в лютому. У тому ролику Джіджі та її сестра Белла їли печиво у формі Будди, а сама Джіджі пародіювала його вираз обличчя, і це викликало великий резонанс в Інтернеті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень