Минуло майже 10 місяців, а вироку досі немає: Екскерівнику тубдиспансеру продовжили обмеження

Він взяв майже 1 млн грн хабаря

Вищий антикорупційний суд продовжив строк дії обов'язків, покладених на колишнього директора обласного тубдиспансеру Федора Авруку.

До 20 березня він зобов’язаний не покидати Рівне і повідомляти про зміну місця проживання, передає Слово і Діло з посиланням на ВАКС.

Нагадаємо, Федора Авруку затримали торік у квітні. За даними СБУ, посадовець «гарантував» безперешкодну приватизацію за заниженою вартістю дитячого туберкульозного санаторію «Новостав».

За «вирішення» питань директор медцентру отримав майже мільйон гривень хабаря.

Зазначимо, що відповідно до ухвали суду Федір Аврука мав би й досі перебувати у СІЗО. Але понад 200 тисяч грн за нього сплатив такий собі Віктор Ніколайчук.

За відкритим даними, така особа зареєстрована на Рівненщині як ФОП, спеціалізується на вантажному  транспорті і володіє двома компаніями, які займаються фермерським та сільським господарством.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень