Метеорологи розповіли, як довго протримається літо на Рівненщині

Цього року літо на Рівненщині дещо прохолодніше за минуле. Однак, рекорди температурні показники все ж встановили. 13 липня у Рівному було зафіксовано найвищу температуру за 70 років метеоспостережень - майже +33,5 градусів, у Сарнах було ще спекотніше – майже +35 градусів, - повідомив головний метеоролог Рівненщини Богдан Масовець. Він також розповів, як довго літня погода цього року протримається на Рівненщині:

- Якщо говорити про літо, його протяжність, то, орієнтовно, зі спалахами спекотної погоди, воно буде до середини вересня. І ще раз наголошу, що всі процеси, пов’язані з непередбачуваністю погоди, пов’язані із зміною клімату, на що впливає і людська рука.

 

Водночас, опадів впродовж літніх місяців випало 64% від норми. Разом з тим, метеорологи зауважили, що впродовж найближчих 3-5 днів температурні показники не підніматимуться вище +25 градусів, вночі ще прохолодніше - близько +10 градусів. Дощ очікується в неділю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень