Перевізники хочуть боротися за скасування пільг

На нараді, яку проводили перевізники міста Рівне, піднімалося саме це питання

Зокрема, перевізники наголошують на тому, що не всі представники пільгових категорій потребують безоплатного проїзду. До прикладу, пенсіонери, що ще працюють, теж використовують своє пільгове право, хоча й можуть забезпечити собі оплату проїзду.

Начальник обласного управління транспорту та зв’язку Федір Мисюра відзначає, що проблема з пільговим проїздом може вирішитися так:

Єдине, яке я бачу рішення – це адресна допомога. Кожному пільговику, який зареєструється відповідно в департаменті соціального захисту, має бути адресна допомога для пільгового проїзду.

Перевізники переконані, що за умови впровадження адресної допомоги, пільговики зможуть грамотно розподіляти свою кількість поїздок, і не зловживати наданим їм державою правом.

Проте, це лише  проект. Федір Мисюра пообіцяв, що з відповідною пропозицією він звернеться до центральної влади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень