Мешканців одного з будинків Рівного хочуть переселити

Жителі будинку на вулиці Небесної Сотні, 8 скаржаться на те, що їх хочуть звідти переселити. Як кажуть самі мешканці, пов`язано це з капітальним ремонтом будівлі. За словами однієї з мешканок Юлії, їх хочуть переселити до гуртожитку на платній основі:

Планується капітальний ремонт з відселенням мешканців. Як пояснили нам у міськвиконкомі, відселення буде відбуватися у приватний гуртожиток на умовах спільного договору.

Це означає, якщо хтось один із мешканців не оплатить за послуги, то приватний підприємець, який надає житло, може на законних підставах виселити усіх мешканців, розповідає Юлія. Юристи кажуть, що в законодавстві чітко прописано, що переселення людей у зв`язку з капітальним ремонтом відбувається на безоплатній основі. Однак наразі мешканцям за проживання у приватному гуртожитку пропонують платити 1000 гривень з людини у місяць. 
Радіо Трек зв`язалося із заступником міського голови Рівного Олексієм Хмилецьким. Він каже, що переселення планується, однак про які 1000 гривень говорять мешканці - не розуміє:

Будуть в аналогічний поселені, тому що будинок аварійний і треба щось з ним робити. Капітальний ремонт - це ще під питанням, тому що там немає що капітально ремонтувати. Те, що вони платили за житло, те вони і будуть платити за житло.

Олексій Хмилецький додав, що будинок на вулиці Небесної Сотні, 8 вже реконструювати нічого, й припускає, що, можливо, після переселення мешканців його просто знесуть.

  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень