ЦНАПу не вистачає коштів на зарплати працівникам

Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг за травень отримав 200 тисяч гривень доходу. В той час, як потреби на виплату зарплат працівникам становлять 5-6 мільйонів гривень на рік

Таку інформацію повідомив директор ЦНАПу Віталій Герман на постійній комісії з питань будівництва та інфраструктури.

Отже, в середньому рівненському ЦНАПу не вистачає 300 тисяч в місяць для того, аби виплачувати зарплати працівникам.

До слова, на тій же комісії ухвалювалося рішення про виділення коштів на реконструкцію та облаштування ЦНАПів в області. Про умови надання грантових коштів - далі директор департаменту фінансів ОДА Лідія Біляк:

Однак, умовами надання гранту є співфінансування за рахунок міст обласного підпорядкування, в яких будуть реконструюватись, технічно переоснащуватись обладнуватися оргтехнікою, меблями новітніми центри надання адміністративних послуг.

Кошти виділятимуться для облаштування установ в містах обласного значення – Дубно, Вараші та Рівному.

Нині очікується переказ коштів технічної підтримки Європейського Союзу в розмірі майже 4  мільйони гривень. Також для цього гроші повинні виділити Дубно, Вараш та Рівне¸в сумі 500, 650 та 650 тисяч гривень відповідно.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень