Мешканці Зарічненщини – проти приєднання до Вараського районного округу

Який можуть утворити вже незабаром

Фото ілюстративне

Мешканців окремих районів Рівненщини бентежить зміна адміністративно-територіального устрою. Не бажають укрупнення, зокрема, сільради Зарічненського району.

Попередньо, його мають приєднати до одного із двох новостворених районних округів – Вараського (другим має стати Сарненський).

Передусім зарічненці нарікають на відсутність якісного прямого транспортного сполучення з Варашем. Через це просять в обласної адміністрації не приєднувати їх до цього районного округу.

Один із варіантів зміни адміністративно-територіального устрою області. Фото - Рівненської ОДА

В ОДА ж кажуть, що формування нових районних рівнів ще триває. За словами першого заступника очільника краю Сергія Подоліна, в облдержадміністрації враховують думки усіх сторін і зважають на інфраструктуру кожного з районів:

Ми готуємо пропозиції щодо формування районного рівня і проводимо відповідні консультації щодо зміни адміністративно-територіального устрою в регіоні.

 

Також розглядаємо варіанти щодо створення двох районних округів на базі півночі області – Сарненського та Вараського райокругів. При цьому ми враховуватимемо ступінь інфраструктурного забезпечення цієї території.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Над капремонтом дороги, що веде із Зарічного до Вараша, вже працюють, наголосив Подолін.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень