У Рівному зникли ті, хто потребує субсидій: гроші мільйонами передають у райони

Адже їх не використали в місті

94 млн грн державних коштів не використав бюджет Рівного на субсидії для громадян. Тож гроші, які заклали при формуванні бюджету міста, надіслали у райони.

Такий надлишок коштів утворився через те, що в Рівному скоротилася кількість субсидіантів, говорить заступник міського голови Сергій Васильчук:

Ми подивилися за півріччя і зрозуміли, що на сьогодні в нас немає потреби у 94-х млн грн державних коштів - немає стільки субсидіантів, які б отримали ці гроші.

 

Чотири роки роздавали субсидії усім – кому треба й кому не треба, а протягом цього часу норми надання субсидій приводять до відповідності, аби субсидії давали лише тим, кому вони потрібні.

Ці гроші не можна було використати для розвитку міста, говорить Сергій Васильчук, адже гроші з цільової субвенції необхідно спрямувати туди, де її не вистачає.

Рішення про перепризначення цих коштів у райони внесли до проєкту рішення про зміни до бюджету Рівного, який має ухвалити сесія міськради.

У межах цього ж рішення Рівнерада має виділити 1 млн 300 тисяч гривень на закупівлю комп’ютерів і проведення інтернету в школах Рівного. А держава, своєю чергою, додасть ще майже 3 мільйони.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Бюджет
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень