Маршрутки - проти тролейбусів: у Рівному реорганізують сім маршрутів

Найбільш нерентабельних

У Рівному почали реорганізацію транспортної системи. Це передбачає об’єднання окремих маршрутів і скорочення кількості мікроавтобусів у місті. Про це розповів начальник управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк під час звіту перед бюджетною комісією міськради.

Насамперед, зміни стосуватимуться кількох найменш рентабельних маршрутів, на яких взагалі не хочуть працювати перевізники. Йдеться про маршрути №32, 33, 36, 43 (44), 55, 69 і 70.

Більшість дублюють маршрути тролейбусів і дуобуса, а на маршрутах №№43, 44 їздить усього п’ять мікроавтобусів, тож їх просто хочуть об’єднати.

Торік 25 звичних «Мерседесів» і «Богданів» вдалося замінити усього сімома тролейбусами.

До кінця цього року з маршрутів планують прибрати ще щонайменше 30-40 одиниць пасажирського транспорту.

Аби сформувати нову маршрутну мережу, нині фахівці обстежують пасажиропотоки міста. Покращити транспортну систему Рівного планують до кінця цього - початку наступного року.

Однак начальник управління наголосив, що зробити це вдасться тільки за умови, що місто й надалі оновлюватиме електротранспорт. При цьому повністю замінити маршрутки тролейбусами не вдасться, адже вони не всюди зможуть заїхати.

До слова, зараз у місті функціонує 289 маршруток, а в ідеалі їх повинно бути не більше двох сотень, каже Віталій Миронюк.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень