Рівняни обурюються підвищенню плати за проїзд у маршрутках

Скаржаться, що у маршрутках холодно і смердить цигарковим димом

Ми зібрали з Фейсбук деякі з найцікавіших коментарів. Отож, рівняни пишуть:

Ira Shvaya Буду платити за проїзд стільки, наскільки мені було комфортно в маршрутці. Якщо тепло і чисто - тоді 6 грн, а якщо ні - тоді НІ.

Денис Утёмов Ви ж не знаєте, чи то люди поднас...ли, чи водій перед рейсом не прибрався. А за паління у салоні точно треба карати. Полюбляють водії на кінцевих зупинках насмердіти в маршрутці: весь день ж..у протирають у ній, а вийти на вулицю  - в падло((

Ася Дрикіна Денис Утёмов так, так, аж тошнить від того смороду. А якби їм на це вагітні жінки відповідали блювотою, тоді б думали: палити чи ні

Юрій Пивоварчук Круто. Але якщо не заплатиш 6 грн - штраф 120 грн. Дякуй владі Рівного.

Ira Shvaya Але я маю право на комфортний проїзд. А не в мороз їдеш, дереш ополонку на вікні, щоб побачити місцезнаходження. Якщо я їду 40 хв в холодній маршрутці, я не маю права на компенсацію на ліки? Вони не повинні платити штраф за свої скотовозки?

Анна Доманська Або стоїть 10 хв на зупинці з відкритими обома дверима, вітер по салоні гуляє. Ще півдня колотить після того - так змерзнеш.

Helena Nozz Демонстративно усі б на тиждень пересіли у тролейбуси, тоді був би результат, а так..

Юрій Пивоварчук Пересідати на тролейбус не треба. Варто тільки взяти квиток за проїзд і тоді б було б відомо про доходи перевізників.

Сергій Козачок Хто пам'ятає, як боровся Чайка з підняттям ціни на проїзд? Я нагадаю. Був проїзд 1 грн. Хотіли зробити 1,5 грн. В.ЧАЙКА зібрав перевізників і сказав:" Хто підніме тариф - заберу тендер і на ваше місце приведу 5 перевізників, які будуть їздити за 1 грн". Ніхто не підняв ціну. І не кажіть "До чого тут влада?"

Руся Юр ХОЛОДНО, брудно, інколи з противним музоном, майже завжди - стоячи..... і 6 грн. Хочеться ридать, коли заходиш. На будь-які зауваження - відповідь одна "У вас є вибір - пішки або таксі".

А ось коментар на захист перевізників:

Елена Благодерова Легкая Чого ви претеся у ті вонючі, обшарпані і дорогі маршрутки? Ходіть пішки, або на тролейбусі їдьте. Колись не було ніяких маршруток, що везуть ледь не на поверх. Всі тихенько душилися у траліках і були дуже "щасливі".

 

А зараз ви хочете, щоб водій працював більше 15 годин на добу і заробляв 5 000 гривень? Вже на 5 маршрутів у Рівному немає бажаючих перевізників, а на тих маршрутах, що ще їздять, не вистачає до 200 водііїв. То ви хочете не платити водію, який працює, щоб покарати власника маршрутки?

 

Задовбали, розумники. Підіть, хоч один день на тій маршрутці попрацюйте: встаньте в 5 ранку, а якщо мороз, то вибіжіть разів зо три за ніч на стоянку, щоб ту маршрутку прогріти, інакше вона вранці не заведеться. Потім відкатайте по місту з 6 ранку до 9-11 вечора, без обіду, без туалету нормального. А ще деякі вам не заплатять, бо дуже вумні. А ще повозите 3 людей безкоштовно, бо ж держава їм пільгу таку дала, але чомусь саме ВОДІЙ платить за ту пільгу, бо йому ніхто й копійчини не добавить, а витрата солярки ( вартість якої відніметься з виручки) буде більша. А ще поремонтуйте ту маршрутку за власний рахунок, бо ж вам треба працювати, а хазяїн може й скупим виявитись і не віддасть вам гроші за той ремонт. А коли отак поїздите хоч день, повозите той народ, невдоволений життям і владою, то вже тоді розкажіть, скільки ж має проїзд коштувати.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень