«Мала залучати в місто додаткові гроші»: Комунальній установі Рівного пропонують виділити понад 7,5 млн грн

На що просять гроші

У найближчі 3 роки з бюджету Рівного пропонують виділити понад 7,5 мільйонів гривень для маловідомої своєю діяльністю комунальної установи «Агенція сталого розвитку міста», яку створили лише два роки тому.

Ця комунальна установа мала б залучати в місто додаткові гроші. Однак поки лише її керівництво просить бюджетне фінансування.

У проєкті рішення про затвердження програми фінансової підтримки йдеться, що агенція просить гроші на організацію форумів, конференцій, фестивалів, виготовлення цифрових та друкованих матеріалів для промоції міста. А також – на поїздки представників установи та чиновників з органів місцевого самоврядування на міжнародні конференції чи виставки з питань міжнародного співробітництва та зовнішньоекономічної діяльності.

Додамо, що гроші ще не виділяли. А от чи не виникне питань у депутатів щодо нагальності такого фінансування, буде відомо під час розгляду цього питання на сесії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень