«Лаявся та бився»: У Рівному син не давав, аби лікарі оглянули його непритомного батька

Як лікарі потрапили до пацієнта

Сьогодні зранку до медиків «швидкої» надійшло повідомлення про те, що 75-річний чоловік без свідомості й потребує допомоги лікарів.

Однак, прибувши за викликом, медики не могли потрапити у квартиру, аби оглянути пацієнта, цьому перешкоджав його син.

Чоловік агресивно поводився та лаявся до медиків.  Через це лікарка бригади натиснула на «тривожну кнопку» й медики повернулися в автомобіль «швидкої». Агресивний родич вибіг на вулицю та почав бити по авто «екстренки», лаявся та намагався потрапити всередину, йдеться у повідомленні Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.

Чоловіка вгамували працівники служби охорони. Тільки після цього бригада «екстренки» змогла оглянути та надати потрібну допомогу в 75-річному пацієнту, який лежав на підлозі у квартирі. Попередньо у пенсіонера діагностували поверхневу травму вуха та закриту черепно-мозкову травму. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень