Люди шаленіють: знайшли, хто саме відповідатиме за несправедливі відключення світла

Найбільше скарг на сьогодні надходить з Києва, Полтави та Львова

За несправедливе відключення електроенергії та недотримання графіків планових відключень керівники обленерго будуть нести персональну відповідальність. Таку заяву зробив міністр енергетики Герман Галущенко.

Під час наради, яку присвятили питанням несправедливого розподілу електроенергії, Галущенко зазначив, що минулого тижня кількість скарг від споживачів щодо недотримання графіків та несправедливості у черговості відключень зросла удвічі.

І аналіз, який Міненерго провело спільно з НКРЕКП та Держенергонаглядом свідчить, що невдоволення громадян обґрунтоване. Серед регіонів, з яких надходить найбільше скарг – Київ, Київська область, Полтава і Львів, - зазначив він.

На переконання Міненерго, при відключенні електроенергії оператори мають керуватися справедливим підходом, щоб усі споживачі перебували в рівних умовах.

Якщо будуть встановлені факти зловживань, керівники компаній будуть нести персональну відповідальність, - каже міністр. 

Крім того, регулятор отримує значну частину скарг на неналежну комунікацію постачальників зі споживачами, зокрема недонесення інформації про відключення, їх обсяги та актуальність складених графіків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень