У Рівному за 4500 грн куплять ідеї логотипу квест-кімнат у парку Шевченка

Можна спробувати заробити

Проект «Таємничі підземелля Рівного» оголошує конкурс на кращу ідею для логотипа квест-кімнат у майбутньому підземеллі палацику «На Гірці», що в парку Шевченка.

Організатори чекають від рівнян графічних та художніх ідей, а саме лого розроблятимуть фахівці.

Призовий фонд – а це 4,5 тисячі гривень – розділять між трьома конкурсантами, чиї ідеї візьмуть за основу для майбутнього символу.

Начальник міського управління культури й туризму Тарас Максименко, як один зі членів журі, озвучив головну вимогу до логотипа:

- Хотілося б, щоб цей логотип став яскравою частиною нашого бренду, який би був дуже впізнаваним. Тобто коли люди побачили логотип, який переможе, розуміли, що це підземелля у парку Шевченка, це Рівне. І головне, щоб така асоціація була не лише у рівнян та мешканців області, а й у людей, які будуть приїжджати до нас з інших областей. У нас передбачена експансійна політика на інші області, то дуже хотілося, щоб там теж знали, що це логотип рівненського підземелля.

Зауважимо, що до складу журі, окрім Тараса Максименка, увійшли член правління Спілки дизайнерів України, член Національної Спілки художників України Олексій Литвин та голова обласної організації Національної Спілки художників України, доцент кафедри архітектури НУВГП Петро Подолець.

Конкурс оголосили сьогодні, 19 лютого, триватиме він до 15 березня. Свої роботи учасники конкурсу можуть надсилати на електронну адресу: mysteriousrivne@gmail.com.

Шанси на перемогу, кажуть організатори, зростуть, якщо крім самого логотипу, ви зможете продемонструвати те, як виглядатиме символ на сувенірній продукції. Крім того, бажаним був би короткий текстовий опис вашої ідеї.

Нагадаємо, на місці підземної частини палацику «На Гірці» за задумом мають побудувати сучасний туристично-атракційний об'єкт. Тут мешканці та гості міста в інтерактивній формі зможуть ознайомитися з історією архітектурної пам'ятки. Вартість проекту «Таємничі підземелля Рівного» оцінюють у 493 150 євро.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень