Коти лягають господарям на груди чи живіт: Що це означає насправді?

Ви будете здивовані

Кішки часто люблять вмоститися на животі чи грудях у своїх господарів, помурчати й солодко там потягнутися.

Чому вони так роблять

Головна причина поведінки тварини досить проста. Виявляється, кішка забирається на груди або живіт господаря не просто тому, що їй так захотілося.

Тварин насправді приваблюють мірні звуки биття серця людини, а також похитування живота при диханні. Це заспокоює кішку, дає їй відчуття спокою та безпеки.

Якщо годованець заснув у вас на грудях, це означає, що він повністю вам довіряє.

Ще кілька причин такої поведінки

Кішка виражає любов до господаря. Тварини насторожено ставляться до незнайомців і навряд чи виявлять прихильність до людей, яких не знають або їм не подобаються.

Намагається зблизитися. Кішки використовують запах як ознаку території та володіння. Годувальник, який любить лежати на грудях людини, може намагатися залишити на ньому свій запах як мітку або знак того, що вона належить їй.

Робить це інстинктивно. Кішки від природи налаштовані на те, щоб робити речі, які нагадують їм про материнську прихильність. Сон на грудях того, кого вони люблять і кому довіряють, відповідає цим звичкам.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень