Можуть навчитися виконувати команди: Ці породи котів найрозумніші

Перелік

Абіссинська кішка

Їх вважають розумними за любов до спілкування з людьми та іншими тваринами – аж до папуг. Будь-які ігри, які змушують їх придумувати способи розв'язання різних задач, роблять абіссинів тільки щасливішими.

Сіамська кішка

Вони ліпше за інших піддаються дресуванню і чимало їхніх власників можуть похвалитись тим, що їхні улюбленці вміють виконувати трюки.

Бенгальська кішка

Ці коти люблять стрибати та видиратись на висоти, досліджуючи своє оточення. Про них часто кажуть, що вони люблять воду і вміють приносити хазяїну кинуті їм іграшки.

Бірманська кішка

Бірманців часто описують, як котів із собачим характером за любов до спілкування і вміння швидко вчитись. Це дуже товариські кішки, які найкраще почуваються в товаристві, коли отримують багато уваги. Вони добре взаємодіють із дітьми та собаками.

Корніш-рекс

Допитливість – визначна риса цієї породи. Корніш-рекс з радістю дослідить кожен сантиметр вашої оселі, причому навіть у висоту. Їм дуже подобається грати в ігри та спілкуватися з людьми. Причому ці малюки не гребують навіть спеціально вимагати до себе уваги.

Саванна

Представники цієї породи дуже активні. Дається взнаки близька спорідненість із дикими сервалами. Вони потребують тривалих ігор і навіть прогулянок на повідці, під час яких будуть пильно досліджувати весь простір навколо. Саванни обожнюють, коли їхньому розуму дають поживу.

Скоттіш-фолд

Шотландські висловухі люблять іграшки, над якими треба добряче подумати – це можуть бути дражнилки й навіть головоломки. Їм подобається спілкуватися зі своїми власниками, і вони обожнюють увагу. Тому самі закликають людей до ігор.

Як довго коти пам’ятають господарів та що думають про людей

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень