Коли зима лише на календарі: створюємо новорічний настрій

Як перейти зі стану «осінньої хандри» до «зимової ейфорії»

Новий рік.

У кожного з нас ці два слова викликають власні емоції та спогади. А ще – сподівання на щось хороше – краще, ніж є прямо зараз.

Втім, буденні проблеми і негаразди, робота та постійна зайнятість вирішенням дрібних проблем не дають відчути радості від свята, що наближається...

Якщо ви готові поринути у новорічну казку ВЖЕ, ми знаємо, як вам допомогти перелаштуватися :)

Впускаємо свято у дім

Прикрашати до Нового року потрібно не лише ялинку. Будинок теж має бути «готовим» до свята.

Почати новорічну підготовку можна з гірлянд та іграшок. Повісити їх можна практично будь-де: над дверима, на люстрі, причепити до шаф, обмотати вазони, викласти на підвіконні. На вікна можна приклеїти спеціальні витинанки з тематичними малюнками, а на вхідні двері – повісити новорічний вінок.

Тематична різдвяна музика

Для багатьох людей звуки є пріоритетними для створення хорошого настрою. Вмикайте улюблений плейлист і забувайте про всі негаразди. Новий рік – час див!

Запах Нового року

Мандарини – перше, що зазвичай приходить на думку. А ще – запах хвої та глінтвейну з прянощами.

Це також можуть бути ароматичні свічки і палички.

До списку можна додати й ароматну пінку для ванни чи гель для душу з запахом, який асоціюється з Новим роком саме у вас.

Святковий шопінг

Можете обирати щось для себе або ж готувати подарунки для когось із близьких – різниця невелика. Сам по собі шопінг допомагає розвіятися і «перемкнутися» на хороші думки.

Тим більше, у цю пору всі ТЦ уже прикрашені до Нового року, тож гарний настрій – гарантовано.

Святкове меню

Новий рік та Різдво заведено відзначати з розмахом. Багато смачних страв на святковому столі символізують добробут і достаток сім'ї у новому році. Зазвичай у цей день намагаються приготувати улюблені страви всіх членів родини.

Тож, аби свято вдалося, подумати над новорічним меню варто заздалегідь. Віддавати перевагу краще більшій кількості страв у невеликих порціях. А складаючи меню, зосередитися на ситних, але не буденних стравах.

Додамо, що й сам стіл для святкування має виглядати привабливо, тож сервірування – це теж добрий «шмат» роботи. Прикрасити його можна тематичними серветками, листівками, свічками, фігурками і статуетками, квітами, гілочками хвої або ж новорічними ікебанами.

Тематичні фільми чи мультики

Саме переглядаючи стрічку, найлегше зануритися у певну атмосферу.

Проблем із вибором новорічних фільмів точно не виникне – обирати є з чого. Зупинитися можна як на культових фільмах, типу «Сам удома», так і на знятих нещодавно. З жанрами теж проблем немає:  це може бути фантастика, комедія, мелодрама, пригоди чи романтична новорічна комедія.

Написати листа Святому Миколаю/Діду Морозу/Санті

Не зважайте на вік – пишіть від душі, адже глибоко всередині кожного дорослого ховається дитина, які досі щиро вірить у дива.

Напишіть традиційного листа: з подяками і побажаннями. Опишіть усі свої бажання якомога детальніше і не забувайте, що думки теж матеріальні.

Зробіть добру справу

Новий рік - дивовижна пора не лише для вас. Усі люди вірять у добро і чекають на маленьке чудо. Станьте Святим Миколаєм чи Сантою для когось із тих, кому зараз дійсно тяжко.

Ви можете розрахуватися за когось в аптеці чи супермаркеті, передати речі у дитячий будинок чи дім престарілих або ж потішити солодощами чи приємною дрібничкою перехожих. Ваш настрій підніметься уже після першої  щирої подяки.

Домашній улюбленець

Звісно, якщо ви любите тваринок і не проти нового мешканця у своєму будинку.

Це може бути котик, песик, хом’ячок, щурик або шиншила, папуга чи рибки – той, хто щодня даруватиме вам гарний настрій. Між тим, кошеня або цуцика можна взяти з притулку. Зазвичай такі тварини особливо вдячні і стають вірними і відданими друзями.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень