Коли найправильніше наносити антиперспірант – вранці чи ввечері

Як правильно використовувати дезодорант

Якщо ви звикли наносити свій антиперспірант для захисту від запаху поту відразу після душу, то ви завжди робили неправильно. Перш за все треба розібратися, що таке антиперспірант і дезодорант.

Які їх відмінності

Дезодорант та антиперспірант відрізняються за принципом дії. Дезодорант не захищає вас від потовиділення, він допомагає замаскувати неприємний запах, який викликають бактерії, що розмножуються на шкірі. А антиперспіранти активно перешкоджають виділенню поту за рахунок утворення гелевої пробки в потовій залозі. Крім того, антиперспіранти маскують запах сполуками, які приємно пахнуть.

Коли краще користуватися антиперспірантом

Застосування антиперспіранту ввечері перед сном підвищує його ефективність. Річ у тому, що вночі знижується швидкість потовиділення, за рахунок чого діючі речовини краще проникають у потову залозу та утворюють там гелеву пробку.

Нанесення антиперспіранту на шкіру перед сном збільшує його ефективність при боротьбі з потовиділенням до 73%.

Однак, якщо ви зазвичай приймаєте душ перед тим, як лягти в ліжко, то краще не наносити антиперспірант відразу після виходу з ванної кімнати. Щоб діючі компоненти якісно виконали свою роботу, шкіра ваших пахв має бути абсолютно сухою.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень