Кого з Рівненщини підтримуватиме Вакарчук на виборах, і чому вони підтримують Вакарчука (ФОТО)

Лідер партії «Голос» дав прес-конференцію, від Рівного підтримує Бляшина

Зліва направо: координатор регіонального штабу "Голос" Роман Денисюк; кандидатка в народні депутатки від 155 кругу Вікторія Войціцька; лідер "Голосу", музикант Святослав Вакарчук; депутат Рівнеради, самовисуванець по 152 округу Микола Бляшин; мажоритарник

В межах «Туру змін» лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук побував у Рівному. Перед концертом музикант і політик дав прес-конференцію. Зокрема, Вакарчук розповів про ключові напрямки роботи його політичної сили. Це усунення олігархії в державі, розвиток судової системи та реформа системи освіти.

На цьому я особливо наголошую - в Україні треба кардинально змінювати систему освіти. Це покращувати заклади профтехосвіти, а також вищу освіту. ЗНО дало можливість дітям з сіл потрапляти в престижні виші, однак після ЗНО стара система знову дає про себе знати - треба платити за іспити, екзамени.

 

На мою думку, один із виходів - це зробити такий іспит на вході і на виході. А також скоротити кількість вишів з трьох сотень до трьох десятків, прибравши "шарашкіни кантори", які лише прикидаються вишами, але нормальної освіти не дають.

Що ж до парламентських виборів, то від Рівного по 152 округу партія «Голос» підтримуватиме мажоритарника Миколу Бляшина, який нині - депутат Рівнеради.

Бляшин вважає, що у міській раді надто мало можливостей, аби розвивати Рівне:

Працюючи три роки в міській раді я побачив, що депутат міської ради не має повного інструменту, аби залучати кошти держави в місто.

 

Мені прикро, що три чи чотири роки тому все, що подавало місто на ДФРР [Державний фонд регіонального розвитку, - ред.] – це встановлення електронної системи обміну даними між лічильниками «Водоканалу». Це справді те, що нам найбільше потрібно?

Микола Бляшин ліворуч, Андрій Пехотін - праворуч.

Депутат пішов самовисуванцем, адже хоче представляти інтереси рівнян в Раді, а тому вони самі мають його обрати, каже Бляшин.

І додає, що підтримкою «Голосу» заручився, адже поділяє цінності політичної сили. У Верховній раді хоче змінити саму роботу парламенту, а саме – покращити знання законодавства серед депутатів.

Також у найбільш північному - 155 окрузі - від партії «Голос» балотується Вікторія Войціцька, яка прагне максимальної прозорості в Раді, й зробила прозорий штаб у Вараші. А по 156 округу – Андрій Пехотін: хоче, аби в парламенті не було прихованих домовленостей.

Партія Вакарчука також може підтримати ще двох мажоритарників у 153 і 154 округах. Саму ж мажоритарку в перспективі хочуть ліквідувати, натомість зробити відкриті списки.

Нині ж у Рівному триває концерт Святослава Вакарчука.

[media=148136] [media=148138][media=148137]

Усі фото - Радіо Трек

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень