Пам’ятку архітектури у Рівному не продаватимуть у приватні руки

Поки що

Йдеться про 4 будівлі колишньої ЗОШ № 14, що на вулиці Залізничній у Рівному. Це мікрорайон Басів Кут.

Як повідомлялось раніше, старе приміщення школи, яке давно визнали пам’яткою архітектури, раніше хотіли продати у приватні руки. Нібито для будівництва приватного дитячого садочка.

Втім, депутат Рівнеради Микола Бляшин сумнівається, що інвестор не будуватиме тут приватний дитячий садок.

Цю думку Микола Бляшин відстоював на профільних комісіях, які засідали перед сесію міськради. Схоже на те, що до його думки все ж прислухались.

Бо на засіданні сесії, у середу 15 листопада, питання продажу чотирьох будівель колишньої школи із порядку денного зняли.

Про це у соціальній мережі повідомив Микола Бляшин:

4 старі будівлі виконавчі органи пропонують продати у місті Рівне під приватний дитсадок, підготували вже рішення, внесли в порядок денний сьогоднішньої сесії міської Ради.... внесли і ... ЗНЯЛИ. Підтримую конкурентні аукціони, розвиток приватного інтресу, але проти СХЕМ та підкилимних роздач майна громади.

 

Подумайте над тим, що місто має перевиконання бюджету на 131 млн.грн. за 9 місяців. Врахуйте, що в місті майже 3 дитини на одне місце в дитсадку.

 

Думаю, що колеги-депутати і на наступній сесії не дадуть згоди «продати» в таких умовах і без землі цю ділянку, а у жителів цієї частини міста зявиться шанс за кошти бюджету та з залученням коштів Державного фонду регіонального розвитку відвести дітей в комунальний садочок в 2022 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що на території ЗОШ № 14 хочуть побудувати спортивний майданчик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень