Хочете взяти участь у ЗНО? А паспорт у вас вже є?

Зміни у законодавстві

Відтепер для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні необхідно обов’язково мати  паспорт або ID-картку. Про це наголошує міграційна служба України, аби кожен охочий встиг вчасно підготувати необхідний документ.  Докладніше розповідає речниця Державної міграційної служби у Рівненській області Валентина Іванюк:

 

Норма, що передбачала можливість подання копії свідоцтва про народження замість копії паспорта для реєстрації для участі у ЗНО особами, яким станом на 1 вересня не виповнилось 16 років – скасована.

За словами Валентини Іванюк, такі зміни відбулись відповідно до вимог чинного законодавства, за якими паспорт громадянина України повинна отримати особа, яка досягла 14-річного віку. Виключення можливі лише для деяких категорій населення – для тих, хто проживає на окупованій території і немає можливості отримати паспорт, для іноземців та особам без громадянства. До слова, реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання стартує 6 лютого і триватиме до 19 березня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень