Хлопець ледь не зґвалтував двох 12-річних дівчат (ВІДЕО)

З першою не пощастило, пішов ловити іншу

У місті Ізмаїл на Одещині затримали 23-річного хлопця, якого підозрюють у сексуальному домаганні до 12-річної дівчинки.

Як повідомили у відділку поліції, подія сталася в приватному секторі. До поліції звернулася жителька райцентру, чия донька ледь не потрапила до рук педофіла.

23-річний місцевий житель домагався на вулиці 12-річної доньки заявниці, але дівчинка змогла вирватись, забігла на подвір'я й розповіла про інцидент матері.

За ці кілька хвилин, поки жінка вийшла на вулицю, щоб подивитись, де перебуває зловмисник, той вже знайшов собі нову жертву - також 12-річну дівчинку, яка просто йшла вулицею, - повідомили правоохоронці.

Після затримання він визнав, що намагався роздягнути другу дитину, й зняв із себе штани, вимагаючи, щоб дівчинка «задовольнила його руками».

Зловмиснику повідомили про підозру. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. Поліція звернулась до суду з клопотанням про взяття зловмисника під варту.

Зазначається, що це не перший злочин, скоєний фігурантом. Зараз на розгляді в суді стосовно нього знаходиться обвинувальний акт - чоловіка обвинувачують у вбивстві через необережність.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень