Хабар у коридорі та чужа коханка: що було на суді над Шустиком?

Йому обирали запобіжний захід

Міський суд Рівного обрав лікарю, якого підозрюють у хабарництві, Роману Шустику, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі понад 168 тисяч гривень. Рішення ухвалив суддя Євген Сидорук.

Нагадаємо, що головного лікаря Рівненського обласного діагностичного центру Романа Шустика підозрюють в отриманні хабара розміром 2 тисячі доларів. Сам Шустик запаречує свою вину та запевняє, що його підставили, повідомляє "Рівне Вечірнє". 

До мене прийшов якийсь чоловік. Сказав, що працює водієм у Польщі та хоче влаштувати до мене на роботу свою коханку. Пхав мені 500 доларів, але я не взяв.

 

Потім вони приходили уже другий раз, даючи 1500 доларів, але я його відпихнув. В протоколі обшуку так і записано, що гроші лежали в коридорі на шкафу, а в мене в кишені, нібито, десь взялося 200 доларів.

До слова, в будинку Романа Шустика під час обшуків знайшли 24 тисячі доларів і 600-грамовий камінь бурштину. Дружина Шустика Алла пояснює, що його родичі живуть у Дубровицькому районі, а гроші збирали на операцію на серці для матері. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень