«Гроші не пахнуть»: Сьогодні – День економіста (ФОТО)

Привітання!

Сьогодні, 12 жовтня, в Україні та світі відзначають День економіста.

Цей день святкують всі працівники фінансових відділів в банках, приватних і державних компаній, а також викладачі та студенти економічних факультетів.

Цікаві факти про економіку

  • Вираз «гроші не пахнуть» з’явився ще в 1 столітті. Він пішов від введеного римським імператором Веспасіаном податку на громадські вбиральні.
  • Шотландський теоретик Адам Сміт вважається родоначальником сучасної економічної теорії.
  • У 18 ст. у Швеції використовували мідні гроші вагою близько 20 кг.
  • 8 січня 1835 р. – єдиний день в історії, коли у США не було державного боргу.
  • Перші кредитні картки з’явилися в 1950 році в результаті незручної ситуації Френка Макнамара. У ресторані він не зміг розплатитися за обід, тому що у нього не було з собою гаманця.

Що подарувати економісту на професійне свято?

  • подарункові монети й банкноти;
  • скульптури та статуетки;
  • алкогольні набори, штофи;
  • скриньки для грошей і декоративні сейфи;
  • письмові набори, підставки для ручок;
  • настільний годинник і візитниці.

Привітання з Днем економіста

***

Вітаємо чудових людей, які віртуозно, професійно і з абсолютним знанням своєї справи володіють цифрами, кошторисами, звітами і всіма фінансовими справами. Бажаємо вам щастя і безпомилкових результатів роботи. Бажаємо економічного, особистісного та державного підйому. Нехай вам у всьому зволить успіх, допомагають знання, і підтримує удача. З Днем економіста!

***

Вітаю з Днем економіста. Бажаю кожен свій день використовувати раціонально й успішно для досягнення всіх цілей, для підкорення намічених вершин. Нехай ні економіка, ні особистий добробут ніколи не йдуть на спад. І нехай у твоєму житті завжди спостерігається економічний, професійний, особистий ріст!

***

Бажаю легких звітів, детальної аналітики та тільки точних прогнозів! Нехай робота приносить радість, прибуток збільшується в рази, в справах буде порядок, в душі – спокій та мир. Легко розв’язуйте всі проблеми й нехай невдачі вас цураються!

Джерело: Day Today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень