Сьогодні – День юриста. Привітання (ФОТО)

Кого можна вітати з цим днем

Сьогодні, 8 жовтня, люди, які займаються юридичною діяльністю, відзначають професійне свято. Цей день святкують судді, прокурори, адвокати, слідчі, нотаріуси, юрисконсульти та правознавці.

День юриста в Україні запровадили в 1997 році. День святкування обрали не випадково, адже саме 8 жовтня 1016 року Ярослав Мудрий видав звід законів «Руська правда».

***

З Днем юриста України! Нехай кожен шлях до успіху буде легким, нехай кожна справа, за яку тобі доведеться взятися, буде цікавою для тебе. Бажаю бути славним юристом з бездоганною репутацією і геніальною людиною з різнобічними талантами. Удачі у всьому, підтримки дорогих людей і величезного запасу сил для реалізації всіх-всіх ідей!

***

Ти в юридичних питаннях просто ас, а тому з гордістю вітаю тебе з Днем юриста! Бажаю тобі просування по кар'єрних сходах, усіляких гараздів та гідної зарплати! Нехай всі твої клієнти будуть задоволені якістю твоєї роботи, звертаються за юридичною допомогою тільки до тебе і рекомендують твої послуги своїм друзям і знайомим!

 ***

Вельмишановні юристи, прийміть наші вітання з вашим професійним святом! Бажаємо, щоб ваші очі та серце були так само сліпі, як і у богині правосуддя Феміди, адже ви оперуєте законами, а не почуттями. Нехай же вашими вірними супутниками будуть об'єктивність, послідовність, логічність і удача.

***

З Днем юриста України! Бажаю бути відмінним знавцем законів улюбленої країни. Бажаю всі справи вирішувати швидко, впевнено та успішно. Бажаю сил і внутрішнього спокою. Бажаю толерантності та невразливості. Бажаю рішучості та успіху не тільки в основній діяльності, але і в житті в цілому.

***

В цей день бажаємо всім справедливим, непідкупним і найчеснішим юристам, щоб печалі проходили повз, спокою і процвітання на службі та в житті сімейному. Нехай всі справи йдуть в гору. Ви надія та захист всієї України, наша національна гордість!

***

З Днем юриста України тебе! Нехай буде легким шлях по юридичних кар'єрних сходах, нехай справедлива Феміда завжди підказує, як розв'язувати питання. Успіху та удачі в юриспруденції, процвітання і щастя в круговерті цікавих подій життя.

***

Вітаю з Днем юриста України та бажаю, щоб у твоїй діяльності було якомога менше паперової тяганини і якомога більше цікавих справ, що підвищують твою репутацію, примножують твій успіх. Будь відмінним юристом і щасливою людиною на законних правах свого серця!

***

Бажаю тільки перемог, нехай перед вами ніколи не виникають програшні справи та життєві ситуації. Нехай попереду чекає тільки процвітання, кар'єрне зростання, успішні рішення, вдалий збіг обставин і талановите врегулювання навіть найскладніших процесів. З Днем юриста України!

***

Вітаю з Днем юриста України! Бажаю твердості, рішучості й непохитності на посаді юриста, а також бадьорості, оптимізму і впевненості у своїй життєвій позиції. Нехай знаком якості твоєї роботи завжди буде успіх, нехай на шляху твоєму тебе завжди підстерігає щастя та удача.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень