Гравці команди БК «Рівне» оригінально популяризують здоровий спосіб життя

Провідні гравці чоловічої та жіночої команди Баскетбольного клубу «Рівне» провели відкритий урок баскетболу для учнів Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №15.

Вікторія Шматова, Василь Федорчук, Юрій Кузьминець, Олександр Шепелев та Назарій Кісільчук поділилися секретами та показали майстер-клас з ведення м’яча і влучного кидка. Разом зі школярами провели розминку, таку як роблять гравці БК «Рівне» перед іграми та тренуваннями.

Для нашого клубу участь в подібних заходах є новинкою. Хоча, звісно, ми планували влаштовувати подібні акції ще, мабуть, від початку створення клубу, але все чомусь відкладали це «на завтра». І от до нас звернулися вчителі СпШ №15, і ми зрозуміли, що цю ідею треба нарешті реалізувати. Упевнений, що тепер подібні відкриті уроки баскетболу від БК «Рівне» стануть регулярними, і ми відвідаємо усі школи Рівного, тим більше, що на прикладі 15 школи ми побачили, що в цьому є зацікавленість як керівництва закладу, так і дітей, які з ентузіазмом та натхненням займалися спортом разом з нашими гравцями. А популяризація баскетболу, фізкультури, спорту та здорового способу життя – це і є одне зі стратегічних завдань нашого клубу, і де це робити, як не в школах з дітьми, які є майбутнім нашого міста та країни, – розповідає Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук.

Заступник директора з виховної роботи школи Тетяна Луцюк розповіла, що запрошення гравців БК «Рівне» для проведення такого відкритого уроку – це один із заходів Всеукраїнського проекту «Здорові, радісні діти», який зорієнтований на популяризацію здорового способу життя, серед яких і відкриті уроки з відомими спортсменами.

Нагадаємо, що вже цими вихідними чоловіча команда Баскетбольного клубу «Рівне» проведе чергові поєдинки у Вищій лізі Чемпіонату України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень