У Рівному гратимуть фаворити жіночої Суперліги

Вже цими вихідними омолоджена жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» у перших домашніх матчах Суперліги 2018-2019 зіграє з двома фаворитами цьогорічного чемпіонату.

У суботу, 20 жовтня, о 17:00 у Спорткомплексі «ДЮСШ-4» рівнянкам протистоятиме чинний Чемпіон України та фаворит цього сезону столичний «Київ-Баскет».

У неділю, 21 жовтня, о 16:00 на рівнянок чекає не менш важка гра з київською командою «Динамо-НПУ», яка в міжсезоння значно підсилила свій склад, і також є серед фаворитів чемпіонату.

Суперниці рівнянок в цьому сезоні вже зіграли по дві стартові гри, і провели їх більш ніж переконливо, виборовши упевнені перемоги. Так, «Київ-Баскет» спершу обіграв запорізьку «Козачку-КПУ» з рахунком 85:71, а згодом каменя на камені не залишив від бердянської «Чайки» 119:44. Динамівки також відіграли з цими суперницями і також здобули дві перемоги над «Чайкою» 88:66, і над «Козачкою-КПУ» 80:47.

Жіноча команда БК «Рівне» в сезоні зіграла три гри. В першому ж матчі на виїзді рівнянки ефектно обіграли запорізьку «Козачку-КПУ» 68:54. На жаль, у повторній грі запоріжанки зуміли взяти реванш, поразкою закінчився і виїзний поєдинок в Одесі проти торішнього срібного призера Чемпіонату України, тамтешнього «Інтерхім».

Тож, грою з чинним Чемпіоном України, «Київ-Баскетом», жіноча команда БК «Рівне» відкриє сезон Суперліги і у Рівному. Минулого сезону столичні баскетболістки пройшли увесь турнірний шлях, перемігши у всіх без виключення іграх. Приблизно такі ж амбіції має головний тренер «Київ-Баскета» Володимир Холопов і на цей сезон. Щоправда, коуч зізнається, що його команді ще далеко до тої гри, яку вона має показувати. Причиною є травми, втома від виснажливих ігор за збірну тощо. Цікаво, що у двох зіграних матчах в чемпіонаті «Київ-Баскет» задіяв лише сім гравців – це уродженка Рівного Олена Бойко, яка перейшла до команди з «Динамо-НПУ», Ксенія Афанасьєва, Владислава Волошина, Вероніка Любінець, Вікторія Кондусь, Яна Рабчук та Євгенія Спітковська. Як видно, поки що такого складу команді було цілком вдосталь, щоб здобувати упевнені перемоги.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень