Село на Рівненщині отримало звання «Неймовірного»

І винагороду

У п’ятницю, 24 серпня, фінішував IIІ Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2018».

Під час підрахунку результатів бали онлайн-голосування та оцінки Експертної ради були зведені до єдиної 50-бальної шкали. Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування — 50, Експертної ради — 50. Максимальний бал — 100.

Призовий фонд у 150 тис. грн (без врахування податків і зборів) між переможцями (переможцем вважається село, а не конкретна людина, яка надіслала заявку на конкурс) розподілено наступним чином:

перше місце — Гоща, Рівненська область — 100 тис. грн;

друге місце — Крилос, Івано-Франківська область — 25 тис. грн;

третє місце — Іловиця, Тернопільська область — 25 тис. грн.

Також представник села-переможця конкурсу отримає унікальну можливість від проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» 

відвідати восени цього року Німеччину з метою обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування у Німеччині.


Крім того, одне з 10 сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні клумбу з тюльпанів, що дозволить селу стати ще привабливішим. Цим селом стало Невицьке в Закарпатській області.


Села-фіналісти III Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» також отримають річну передплату на журнал Agroexpert.


Церемонія нагородження фіналістів III Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» відбудеться у Києві 3 вересня в Міністерстві аграрної політики і продовольства України.

Примітка. Під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю для реалізації бізнес-проекту. 


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень