У Рівному придумали, як зробити місто чистішим і гарнішим

Для цього хочуть проводити конкурс

Конкурс «Мій дім, мій двір, мій під’їзд» придумав секретар міськради Рівного Сергій Паладійчук. Проводити його пропонує щороку у весняно-літній період. І місто завдяки цьому стане гарнішим, переконаний він:

Ідея дуже проста – створити умови, щоб відзначити тих мешканців під’їздів, будинків, які об'єднуються заради чистоти, краси своїх будинків.

 

Я переконаний, що якщо ми будемо стимулювати саме таке відчуття, то з одного боку і місто зробимо набагато ошатнішим, з іншого - дамо відчуття тим людям, які дбають про місто, що влада до них прихильна, що їх відзначає, що піклується про них.

Затвердити положення про конкурс ще має міська рада. Ним пропонують визначати по три кращих будинки, двори, під’їзди міста і за це нагороджувати до Дня міста чи Дня Незалежності грошовими преміями від 5 до 20 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень