Головні антитренди жіночого одягу 2022 року. Не носіть це у наступному сезоні

Це вже не модно

З неправильними речами вчасно прощатися. Це стосується і гардеробу. Пропонуємо вам ознайомитися з головними антитрендами 2022 року, аби не носити це у 2023-му.

Короткі светри-сукні

Такі куці сукенки вже краще не одягати. Оберіть подовжені варіанти із якісної пряжі пастельних кольорів. Тоді така сукня стане базовою і ви зможете її часто носити.

Шуби

У 2022 році вже не варто інвестувати у шубу, якою б гарною вона не була. Насолоджуйтеся шубами, якщо вони у вас є, й акуратно ховайте до шафи. Крім того, вже не модно носити хутряні жилети.

Толстовки

Не можна стверджувати, що толстовки йдуть у небуття – вони все ще актуальні. Проте дизайнери пропонують все менше модних луків з толстовками.

Мікросумки

Ці приголомшливі сумочки підкорили багатьох своїм розміром і неповторною красою. Але 2023 рік їм показує на двері.

Шкіряні лосини

Носити шкіряні легінси, які обтягують кожен сантиметр ніг, у 2023 не варто, якщо хочете йти в ногу з модою. Ба більше: вони пасують не всім і з ними досить складно скласти гармонійний образ.

Одяг у стилі оверсайз

Напевно, складно сьогодні знайти тих, хто не закохався в цей чарівний одяг, в якому всі ми здаємося такими крихітними і витонченими. Щоправда, за цим всім десь загубилася наша фігура, і багатьох жінок такий розклад вже не влаштовує.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень