«Це все – подарунки»: хто формує гардероб Зеленського (ФОТО)

Президент України носить вітчизняне вбрання

Фото з сайту "5 канал"

Зручний одяг українського президента днями викликав хвилю невдоволення у соцмережах. Його засуджували за відмову від офіційного дрескоду під час зустрічі з Президентом США Джо Байденом і Конгресом цієї країни. 

Так, на противагу Байдену, який вдягнув синій діловий костюм з білою сорочкою і краваткою у жовто-блакитну смужку, Зеленський був у світшоті кольору хакі з гербом України на грудях, сірих штанах та кросівках пісочного кольору. 

 

Фото ВВС

Втім, у подібному стилі кежуал (вбрання для буднів, зручне і практичне) український президент ходить з початку війни. І зустрічається у ньому з усіма офіційними особами інших країн без винятків. Його гардероб нині складають спортивні штани, флісові куртки, футболки, худі тощо. 

Лише його одяг, на відміну від звичного стилю кежуал, має нюанс: підкреслює патріотичність (з тризубами, українськими написами) і військовий стан в країні (колір хакі). Тобто таке собі «патріотичне мілітарі».

 

 

Бренди Зеленського

У гардеробі Зеленського є

взуття таких американських брендів, як New Balance, Saucony,

 

а також одяг українських компаній М-ТАС, KateLab (Луцьк), Creative Depo (Київ). 

 

Наприклад, у щойно звільнений Херсон президент їздив у куртці вітчизняного бренду одягу М-ТАС.

Зеленський під час підняття прапора у звільненому Херсоні (фото з www.president.gov.ua)

Звертався до українців червні на 100-й день війни у лаконічній футболці з маленьким тризубом біля комірця від українського бренду KateLab.

Звернувся до співгромадян у День пам’яті у футболці бренду Creative Depo з надписом I’M UKRAINIAN. 

Фото УНІАН

Після того, як ці речі почав носити Зеленський, їх почали розкуповувати з шаленою швидкістю.

І наприклад, флісову толстовку Зеленського від М-ТАС продали з молотка на благодійному аукціоні Christie’s у Лондоні за 90 тис. фунтів стерлінгів ($111 тис або 3,3 млн грн).

 

"Фліска" Зеленського (фото з "Главком")

Хто формує гардероб президента України

Зеленський каже, що гардероб йому не формують стилісти. Гардероб склався сам із подарованого вбрання. А одяг йому дарують військові та українські виробники. 

Шалений попит на одяг, який носить український президент, експертка зі стилю Юлія Савостіна пояснила не лише популярністю Зеленського, а й тим, що такий одяг зручний і практичний у війну. 

Джерело: НВ 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень