Фрази, які не повинен говорити ваш чоловік: вони видають аб'юзера

Жінкам на замітку!

«Заткнися» та «заспокойся»

Обидва ці слова небезпечні тим, що можуть бути вимовлені автоматично у хвилини гніву або роздратування. Крім того, що це вкрай брутальні висловлювання, вони безпосередньо знецінюють почуття та емоції того, кому направлені. А знецінення є однією з форм аб'юзу.

«Моя мама мені говорила / мене попереджала»

У шлюбі подружжя апріорі має бути на одній стороні, підтримувати один одного. Ця фраза дає зрозуміти, що у ваших стосунках є третя людина — його мама, і що вона готова прийняти його, а не ваш бік.

«Ти така сама, як твоя мати»

Ця фраза має на увазі, що не тільки у вас, а й у вашої родини є якісь спільні негативні риси. Частково це може бути справді так — ми всі переймаємо деякі риси наших батьків. Але це не привід узагальнювати й говорити зневажливо про всю сім'ю.

«Мені все одно»

Якщо ваш чоловік говорить про те, що байдужий до чогось, значить він повністю перекладає це на ваші плечі та самоусувається. А у цьому нічого спільного не має ні з любов'ю, ні із турботою про партнера.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень