Фермери Рівненщини сіють «спонсорську» кукурудзу 

Її надали у компанії «Баєр»

Рівненська область отримала майже 2,5 тисячі посівних одиниць високоякісного насіння кукурудзи, яким наші фермери зможуть засіяти майже 2,5 тисячі гектарів площ. Про це повідомляє обласний департамент агропромислового розвитку. 

 - На сьогодні проводиться відпуск цього насіння безпосередньо дрібним товаровиробникам згідно з попередньо поданими ними заявками.

 

Заявки на отримання насіння мали змогу подати дрібні сільськогосподарські товаровиробники, які мають в обробітку не більше ніж 500 гектарів земель, кількість насіння для одного господарства не більше ніж 20 посівних одиниць.

 

Також варто зазначити, що приміщення для зберігання насіння кукурудзи та необхідну техніку для його вивантаження надало фермерське господарство «П’ятигірське» Рівненського району, яке вже 25 років успішно працює у сфері сільського господарства, - йдеться у повідомленні профільного департаменту. 

Зазначається, що насіння кукурудзи надали у компанії «Баєр». З міжнародними партнерами домовились у Міністерстві аграрної політики та продовольства України. Насіння кукурудзи надали у квітні для успішного проведення весняних польових робіт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень