Експертка назвала найчастіші помилки жінок у сексі, які призводять до проблем в стосунках

Ці помилки є частою причиною відсутності оргазму

Психологиня-сексологиня Юлія Дамочкіна розповіла про найчастіші помилки, які жінки допускають в сексі. Про це експертка розповіла на своїй Instagram-сторінці.

Думати

Така помилка є частою причиною відсутності оргазму. Щоб отримати задоволення, постарайтеся відключити голову.

Залипаючи в голові, прокручуючи в думках минулий день і невирішені питання, жінка відокремлена від свого тіла і відчуттів. Тому що за мислення і почуття відповідають різні ділянки мозку, - говорить експертка.


Боятися оцінки й засудження

Замість того, щоб кайфонути від процесу, дами часто починають прокручувати в голові щось на зразок: «Чи красиво я виглядаю в такій позі? Чи не бачить він мій целюліт? О, боже, я не добрила гомілку! Як я там пахну? Що він про мене подумає?»

Такі страхи затискають, викликаючи напругу, і ваш партнер це звичайно відчує.

Зайве старатися

Так, нам всім хочеться дивувати й захоплювати партнера, але коли секс перетворюється на спроби отримати п'ятірку, то це вже якась засада, а не задоволення, - каже психологиня.

Не парте голову собі і партнеру: просто розслабтеся і спробуйте отримувати задоволення: одне від одного, від процесу і взагалі ????

 

Фокусуватися тільки на партнері

Таку помилку можна назвати «Лежи, я сама все зроблю». Це прийнятно іноді, коли жінка хоче пограти в альфа-самку. Але зловживати таким не варто, аби це не стало шаблоном ваших сексуальних відносин.

Якщо жінка буде тільки дарувати задоволення, а не отримувати його, то кінець кінцем буде наростати незадоволеність, що може зіпсувати взаємини.


Перекладання відповідальності за оргазм на партнера

Оргазм це виключно відповідальність... Жінки:

«Ось я зараз ляжу, а він нехай зробить мені щастя. Я ж у нього не перша, напевно все знає і вміє». А він і так старається, і сяк... А жінка лежить і злиться: по-перше, робить не так, а по - друге не те, - додала експертка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень