Це провал! Поради від бабусь, які точно не допоможуть стати щасливішими і знайти чоловіка мрії

4 головні «страшилки» про чоловіків і стосунки

Наші бабусі зростали у складні часи, тому вони радо діляться здобутою мудрістю з молодшими поколіннями.

Однак, на жаль, разом з корисними порадами бабусі передають і «страшилки» про любов та стосунки, в які вірити не треба. Отож, часто від бабусь можна почути таке:

Перше побачення – без поцілунків

Ну, кілька десятків років тому, можливо, це було й непристойно. Але зараз все змінилося і треба вміти віддаватися почуттям. Ба більше, психологи відзначають, що сильно затягувати з поцілунками не варто, адже це може відлякати чоловіка.

Якщо нічого сказати, мовчи

Розмови — це головний показник того, що все йде правильно. Зважаючи на те, що часто чоловікам важче говорити на побаченні, то нічого поганого немає у тому, коли говоритиме жінка. Це років 50 тому було заведено мовчати, коли не знаєш, що сказати. Сьогодні ж можна просто змінити тему розмови.

Якщо не вийшла заміж до 25 років, все – стара діва

Бабусі радять вийти заміж якомога раніше, бо ж старша жінка нікому не буде потрібна. Адже разом з тим, як стаєте старшою ви, підростають молодші дівчата. Але це – не так. Заміж потрібно йти тоді, коли є справжні почуття, а не «дзвенять» цифри у паспорті. Краще обрати хорошого чоловіка, а не йти під вінець з тим, хто першим запропонує одружитися.

Б'є – значить любить

У чоловічій грубості немає нічого поганого, думали часто бабусі. Раніше жінки мусили бути більш покірними, але у наш час це називається – домашнє насильство. Щойно чоловік підняв на вас руку чи став аб'юзером – тікайте від нього! Діти, які виросли під крики та побої, точно не будуть щасливішими. Перше за все жінка має любити себе і берегти себе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень