Два енергоблоки ХАЕС добудують. Угоду підписали

Між компанією Westinghouse та «Енергоатомом»

Сьогодні під час міжнародної конференції  «Атомні можливості для розвитку країни» Україна підписала дві угоди. Йдеться про співпрацю компанії Westinghouse (США) і НАЕК «Енергоатому» й початок реалізації проєктів із будівництва двох нових енергоблоків на Хмельницькій АЕС за технологією АР1000.

Угоду підписали т. в. о президента Енергоатому Петро Котін і генеральний директор Westinghouse Патрік Фрагман. Передбачається, що американська компанія візьме участь у будівництві третього та четвертого енергоблоків ХАЕС. 

Одна з угод передбачає закупівлю послуг американської компанії з проєктування енергоблоків, інша - закупівлю тренажера й обладнання з тривалим терміном експлуатації.

31 серпня НАЕК «Енергоатом» та американська компанія Westinghouse підписали меморандум про будівництво енергоблоку Хмельницької АЕС як пілотного проєкту, а надалі - ще чотирьох блоків загальною вартістю до 30 млрд доларів США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень