Дрова, як гарячі пиріжки: мешканці Рівненщини готуються до зими

Лісівники працюють по-новому

Дрова у лісгоспах Рівненщини розлітаються як гарячі пиріжки. Офіційно опалювальний сезон ще не почався, втім населення вже купило у лісівників краю майже 200 тисяч кубометрів деревини для обігріву помешкань.

Для порівняння, за весь минулий рік лісгоспи реалізували лише 160 тисяч кубометрів дров, повідомила речниця обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Горошко.

За її словами, мешканці краю замовляли дрова у лісництвах шляхом спрощених закупівель, тепер користуються сайтом «ДроваЄ». 

Цікаво, що в усіх дев'яти лісгоспах краю утворились черги з охочих придбати деревину для обігріву помешкань.

Як зазначила Світлана Горошко, ціни залежать від породи деревини.

Окремо доводиться сплачувати за доставку.  

До слова, функціонал сайту «ДроваЄ» нині удосконалюють, адже користувачі скаржаться на те, що не можуть відразу побачити вартість продукту. Для цього треба авторизуватись на сайті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень