Дорн так не зміг: Alyona Alyona розповіла, хто в українському шоу-бізі «показав справжні яйця»

За її словами, це Макс Барських

Alyona Alyona - фото зі сторінки виконавиці
Alyona Alyona - фото зі сторінки виконавиці

Українська реперка та інфлюенсерка Alyona Alyona переконана, щов чай війни взірцем для шоубізнесу України став співак Макс Барських.

Адже Макс одразу переосмислив всю свою творчу діяльність, заборонив використання своєї музики на росії, почав співати українською та пішов в ЗСУ. 

- Макс Барських – це артист, який показав яйця справжні. Протягом цих років, їздячи до Росії, виступаючи там, він зробив самий радикальний вчинок. Він закрив все, заборонив використання в кіно, за що завчасно домовлялися, контракти, в музичних передачах. Просто заборонив свою музику там, - розповіла виконавиця.

За словами реперки, знаковим стало те, що Барських переосмислив те, що робив до цього і свій вплив на аудиторію, одразу почав робити музику для українців, а також, пішов служити в ЗСУ. Так могли зробити всі, кого слухають на росії, але не роблять.

- Для мене це людина, яка дійсно намагається показати свою позицію, те, що він усвідомив, просити вибачення за останні роки. Але це вчинок, який показує всім іншим, кого слухають в росії, робити так само. Наприклад, Іван Дорн так не зробив, а Барських зробив. І це для мене вау. Це супер приклад, – наголосила вона.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень