Допоможуть дізнатися, хто дзвонив: 10 безкоштовних додатків на Android

Як дізнатися, хто телефонував з невідомого номера

Якщо у вас є мобільний телефон, ймовірно, ви зіткнетеся зі дзвінками від спамерів. Проте, можна скоротити кількість набридливих дзвінків про пропозиції знижок, акцій та кредитів, скориставшись додатками для розпізнавання номерів.

  • Truecaller

Крім пошуку по ідентифікатору абонента, застосунок має великий список спам-номерів, які воно блокує, виявляючи автоматично.

  • Mr Number

Mr Number - одна з найкращих програм для блокування небажаних спам-дзвінків. Вона також показує ім'я людини, яка вам дзвонить. Після виявлення можна заблокувати номери з певним кодом міста, людини або навіть усієї країни. Додаток також перегляне історію дзвінків вашого телефону та запропонує номер, який слід заблокувати, щоб уникнути шахрайства та спаму.

  • Showcaller

На відміну від інших додатків, Showcaller показує ідентифікатор абонента, що викликає, навіть коли він не в мережі.

Крім того, застосунок оснащений вбудованим ідентифікатором абонента, який автоматично записує вхідні та вихідні дзвінки. Однак, пристрій доступний лише для користувачів Android, тому користувачам iOS доведеться шукати інші варіанти.

  • HiyaCaller ID і блок

Програма HiyaCaller ID and Block є альтернативою Truecaller. Він визначає номер телефону і відображає ім'я, що відображається.

Програма має власну базу даних для якнайшвидшого виявлення спам-дзвінків.

  • Freelookup.net

Freelookup.net - це вебсайт, на якому ви можете здійснити пошук за номером телефону. Все, що вам потрібно зробити, просто зайти на сайт і знайти номер. Перед введенням номера також не забудьте додати код країни.

  • CallApp

CallApp також є додатком для ідентифікації абонента, але крім смартфонів Android він також може працювати на розумному годиннику WearOS в будь-якому місці і в будь-який час.

Програма ідентифікує дзвінок після його виявлення та відображає ім'я того, хто телефонує на дисплеї. Як тільки дзвінок буде завершено, він запитає користувачів, чи хочуть вони зберегти запис розмови, заблокувати номер або надіслати миттєве повідомлення на номер у WhatsApp.

  • Spydialer

Це не звичайний інструмент пошуку за ідентифікатором телефону, тому що ви також можете знайти інформацію про дзвінок, виконавши пошук на ім'я телефону, адресу або ідентифікатору електронної пошти. Він має власний список телефонних номерів, зібраних по всьому світу, з додатковою інформацією. 

  • PeopleFinders

Програма дозволяє вам перевіряти облікові записи у соціальних мережах, фотографії профілів та іншу інформацію. На сайті згадується, що вони шукають у базі даних державних джерел. Крім того, платформа має спеціальну підтримку споживачів, тому ви можете отримати допомогу звідти, що робить її надійною.

  • Sync.Me

Вебсайт Sync.Me не тільки дозволяє ідентифікувати ідентифікатор абонента, що викликає, але також пропонує безліч функцій. Судячи з назви, він синхронізує зображення контактів у вашій бібліотеці із зображеннями, доступними у соціальних мережах.

Додаток блокує небажані спам-дзвінки та SMS. Ви також можете здійснити пошук за номером телефону.

  • Spokeo

Spokeo - це вебсайт зворотного пошуку, на якому ви можете знайти дані про людину, ввівши номер телефону, адресу електронної пошти або ім'я. Після виявлення він покаже вам контактну інформацію, історію розташування, особисту інформацію, облікові записи в соціальних мережах, судимості та дані про стан здоров'я.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень